Indbagt skinke med champignonsovs
Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke Indsendt : |
|
|
Kog skinken i usaltet vand i 40 min.
Lad den svale i kogevandet.
Tag røghinden af og tør skinken godt.
Optø butterdejspladerne.
Rul dem lidt tyndere og læg dem let taglagt på hinanden.
Læg skinken herpå og fold dejen omkring den.
Pensl med sammenpisket æg.
Overskydende dele lægges på i et pænt gittermønster.
Pensl også gitteret med æg.
Sæt skinken i ovnen ved 250ºC i 20 min.
Tilbered imens saucen:
Svits champignonerne i smørret.
Drys melet på og spæd med bouillonen.
Lad det koge ind for god varme.
Kom evt. lidt fløde i.
Smag saucen til med salt og peber.
Server skinken med champignonsauce og kogte bønner.
|
|
Opskriften er vist 7647 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne