Cremede brisler i butterdej
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Indsendt : |
|
|
Brislerne udvandes i koldt vand i minimum 6 timer.
Brislerne koges i letsaltet vand i 5 minutter og afkøles under koldt vand.
Brisler renses for hinder og skæres ud i mindre stykker.
Butterdejen deles, bages i ovnen til de er gyldne og sprøde. Grøntsagerne skæres i fine strimler(julienne), og blancheres i letsaltet vand. Hvidvinen kommes i en gryde og reduceres til det halve. Bouillonen tilsættes og reduceres til det halve. Piskefløden tilsættes, koges 2 minutter og jævnes af evt. Med lidt maizena. Tilsmages med en knivspids salt og peber. Persille og dild hakkes. Brisler, grøntsager og krydderurter kommes i hvidsvinssaucen. Butterdejen flækkes og de cremede brisler fordeles på butterdejen, og låget lægges på. |
|
Opskriften er vist 8492 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne