Spinat/valnøddetærte
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Rul butterdejen ud efter anvisningen på pakken og læg den i en tærteform - dejen skal hænge lidt ud over kanten. Prik bunden med en gaffel og forbag den i 10 minutter ved 200°.
Pil og hak løgene. Svits dem i olie og tilsæt spinaten. Lad den tø helt op ved svag varme. Rør i den af og til. Hak valnødderne groft og vend dem i blandingen. Smag til med salt og peber. Skru op for varmen, så noget af væden fordamper. Kom blandingen i den forbagte bund. Pisk æg, fløde og syrnet fløde sammen og hæld det over. Løft lidt i massen med en gaffel. Bag tærten færdig i 20 - 30 minutter til æggemassen er helt stiv |
|
Opskriften er vist 16059 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer KK Århus - 2011-03-03 21:33:53 Hvad er syrnet fløde, og er det nødvendigt at bruge - kan man evt bare bruge ialt 2½ dl alm fløde?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne