Indbagt kylling med pikantost
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Nej Indsendt af : Lise D Indsendt : |
|
|
D3 4 fileter rengøres og skæres over, således der er 8 stk. De bruges kort på panden og krydres med salt og peber.
De 8 butterdejsplader lægges på bagepapir, der anbringes én halv filet på hver plade butterdej. Der placeres en spk. pikantost oven på kyllingen. Herefter lukkes dejen omkring kyllingen. Der pensles med æg og bages midt i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. Serveres lun med ovnbagte kartofler og en god tomatsalat. Tips: Der kan med fordel bruges andre flødeoste. Pikant light er også et ganske glimrende alternativ. |
|
Opskriften er vist 24937 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne