Indbagt havtaskehaler med hummerhaler og porre i spinatsauce

Indbagt havtaskehaler med hummerhaler og porre i spinatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 havtaskehaler
1 citron
 lidt hvidvin
150 g.hummerhaler
4 pladerfrossen butterdej
2 tynde porrer
500 g.frisk spinat
2 dl.piskefløde
 frisk dild
 
Opskrift:
Havtaskerne dampes i lidt vand, hvidvin og citronsaft. Kødet fordeles sammen med hummerhalerne, tynde porreringe og friskklippet dild på de optøede, udrullede butterdejsplader, der pakkes sammen om fyldet. Pensles med æg og bages i ovn ved 200 grader i 15-18 min.

Imens tilberedes saucen. Spinaten blancheres og blendes med fonden fra havtaskerne. Koges op og smages til med salt, peber, lidt sukker og evt. mere citronsaft. Fløden tilsættes. (Kan evt. jævnes yderligere med en smørbolle).

Dæk bunden af hver tallerken med sauce. Herpå lægges butterdejspakkerne. Pynt med dildkvist og citronspringer. Hertil serveres nye kartofler med klippet dild. Resten af saucen serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 16809 gange,
og udskrevet 496 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu