Kyllingepie med bacon og broccoli
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Samel 3 plader butterdej og rul dem ud så de passer i en tærteform ca. 26 cm. i diameter.
Smør tærterformen med lidt olie, og beklæd med den udrullede butterdej.
Rist baconternene og dryp dem af på et stykke køkkenrulle. Skær kyllingeinderfilet i mindre stykker. Læg dem i tærten sammen med ristede bacontern, hakket persille, finthakkede skalotteløg, champignon i skiver og blancheret broccoli i små buketter. Krydrer med salt og peber. Drys med reven ost, og samel de sidste plader butterdej og rul ud så de passer som låg over tærteformen. Pensel tærten med sammen piskede æg og skær et lille hul i midten af låget (som en femkrone) Bag tærten ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter. Hæld piskefløden igennem hullet, og bag yderligere 10-15 minutter. Tærten serveres varm med salat. |
|
Opskriften er vist 85294 gange,
og udskrevet 2464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Claus. - 2018-11-21 15:19:22 Den første gang jeg brugte den var for 20 år siden da jeg skulle have min kæreste på besøg for første gang. Det var sådan en succes at vi blev gift året efter. Maria - 2016-11-06 13:06:10 er det ikke meningen at æggene skal piskes med fløden? hvordan får den , den faste konsistens nede i uden æg? Marlev - 2008-10-13 02:46:44 En helt igennem perfekt ret der igen og igen bliver lavet til begejstring for min familie og mine gæster. June - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker ret. Jeg undlod løg af hensyn til min lille datter og erstattede champignoner med 1½ peberfrugt. I stedet for 1 dl fløde tog jeg halv fløde og halv minimælk. Det er helt sikkert en ret der vil blive lavet igen her i huset :o) tuband - 2005-01-01 01:01:01 Retten er utrolig velsmagende. I stedet for frisk kylling, brugte jeg en kyllingerest. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne