Kyllingepie med bacon og broccoli

Kyllingepie med bacon og broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kyllingepie med bacon og broccoli, billede 4 Kyllingepie med bacon og broccoli, billede 1 Kyllingepie med bacon og broccoli, billede 2 Kyllingepie med bacon og broccoli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
   
300 gram Kyllingeinderfilet
100 gram Bacon i tern
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
4 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

125 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Samel 3 plader butterdej og rul dem ud så de passer i en tærteform ca. 26 cm. i diameter. Smør tærterformen med lidt olie, og beklæd med den udrullede butterdej.

Rist baconternene og dryp dem af på et stykke køkkenrulle. Skær kyllingeinderfilet i mindre stykker. Læg dem i tærten sammen med ristede bacontern, hakket persille, finthakkede skalotteløg, champignon i skiver og blancheret broccoli i små buketter. Krydrer med salt og peber.

Drys med reven ost, og samel de sidste plader butterdej og rul ud så de passer som låg over tærteformen.

Pensel tærten med sammen piskede æg og skær et lille hul i midten af låget (som en femkrone)

Bag tærten ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter.

Hæld piskefløden igennem hullet, og bag yderligere 10-15 minutter.

Tærten serveres varm med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 85294 gange,
og udskrevet 2464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14815 (3527 kcal)
KJ pr. Pers. 7407 (1763 kcal)
Vægt ialt 1509 gram
Vægt pr. Pers. 754 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 981 KJ (233 kcal)
Protein 10.5 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-11-21 15:19:22
Den første gang jeg brugte den var for 20 år siden da jeg skulle have min kæreste på besøg for første gang. Det var sådan en succes at vi blev gift året efter.

  -   2016-11-06 13:06:10
er det ikke meningen at æggene skal piskes med fløden? hvordan får den , den faste konsistens nede i uden æg?

  -   2008-10-13 02:46:44
En helt igennem perfekt ret der igen og igen bliver lavet til begejstring for min familie og mine gæster.

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig lækker ret. Jeg undlod løg af hensyn til min lille datter og erstattede champignoner med 1½ peberfrugt. I stedet for 1 dl fløde tog jeg halv fløde og halv minimælk. Det er helt sikkert en ret der vil blive lavet igen her i huset :o)

  -   2005-01-01 01:01:01
Retten er utrolig velsmagende. I stedet for frisk kylling, brugte jeg en kyllingerest.