Tilbehør 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.8 -2

Squashfrittes

5 -2

Squashnudler

5 -2

Stegte squash med svampe

5 -1

Ostefarserede squashblomster

4.1 -9

Maskeret blomkål

5 -1

Stegte courgetter

5 -2

Courgetter, friturestegte

5 -1

Pastaskruer med squashstrimler

3.2 -5

Flødebagt hvidkål

3.9 -4

Surkål på Slavkos måde

4.4 -59

Surkål - sauerkraut, weinkraut

3.7 -22

Dampede rosenkål med parmasan

2.8 -2

Rosenkål med safran

3.1 -4

Indbagte rosenkål

2 -3

Rosenkål med markchampignoner

4.7 -9

Rosenkål med druer og mandler

3.3 -2

Marineret blomkål

2.8 -2

Æbler og svesker i hyldebærsaft

3.7 -5

Sennepsglaseret Glaskål

3.6 -4

Stegte Grønne Tomater

5 -1

Tomater Farserede med Ris

3.1 -6

Tomatfyldte tomater

4.3 -7

Ovntørrede tomater i olie

3.8 -2

Cherrytomater med ost

4.4 -5

Kinaradiser sauteret med spinat

3.5 -2

Tomatrand med bladselleri

5 -1

Persillerødder med persille

2.8 -6

Bagte persillerødder og kartofler

5 -2

Smørdampede persillerødder med mere

3.5 -3

Stegte persillerødder

2.8 -2

Glaserede sommergrøntsager

5 -1

Persillerod med champignon

5 -1

Persille glaserede persillerødder

4.8 -6

Bønner i svøb 02

3.5 -3

Broccoli a la mode

4.8 -4

Pande-broccoli

4.7 -5

Broccoli, marineret

5 -2

Sur-Sød Broccoli

4.5 -2

Taramosalata

5 -1

Shiitake svampe med æbler

5 -1

Shiitake med orange

5 -1

Ristede Shiitake

4.7 -3

Paneret squash

2.3 -6

Gaspaccio / Gaspacio

4.1 -5

Glacerede kastanjer med rosenkål

3.2 -25

Ristede kastanier

2.3 -3

Hvidkålsposer fyldt med kastanier og grønsagsterninger

3.3 -3

Vildtsuppeboller

5 -2

Semulje-Gnocchi

4.1 -5

Roll mops

3.5 -5

Bagte rødbedder

4.5 -3

Jordskokcreme

4.3 -7

Jordskok creme

4.8 -4

Braiseret rødkål

4.3 -3

Rødvinskogt rødkål

4.4 -8

Glasseret æbler

5 -14

Glasserede æbler

3.5 -11

Champignion a la creme

4.7 -3

Champignon a la creme i filodej

4.1 -40

Champignon a la creme 04

5 -1

Linsebøffer

5 -1

Terrine de canard

3 -2

Sneppebrød

4.5 -42

Beignets dej (frituredej)

4 -1

Mælkesyregærede grøntsager

2 -3

Tomater fyldt med bulgur

3.2 -8

Smørdampede grønne bønner

3.9 -4

Smørdampede ærter

4.1 -15

Farserede peberfrugter 02

3.5 -27

Indbagte løgringe

4.3 -10

Stuvede porrer

4.8 -7

Marinerede champignons

5 -1

Skirlie Dumplings

5 -1

Gratineret muslinger

3.6 -5

Champignon frikadeller

4 -2

Stegte grønsager

1.5 -7

Kogte rødbeder i urter

4.3 -11

Bagte champignon

3.5 -3

Lynstegt kål

2.6 -8

Brucetta

4 -2

Karotter med løg og oliven

5 -1

Smørvendte bønner med rødløg og tomat

3.6 -6

Green Lentil Curry (Grønne linser i karry)

5 -1

Marinerede valnødder

4.5 -10

Stegte Champignoner med ost og hvidløg

3.7 -3

Blomkål

4.1 -15

Yorkshirepudding

3.8 -3

Fyldte cherrytomater

3.7 -5

Fyldt peperfrugt

2.6 -10

Fyldt/fyldte peperfrugter

2.4 -39

Kanel stegte æbleringe

3.2 -19

Stegte rødbeder

2.9 -7

Rødbede fritter

4.7 -125

Fløde pasta

4.6 -4

Gedde-kroketter

2.7 -5

Chilibønner

1.9 -15

Champignon á la greque

5 -2

Chilipasta gul (Klyang gaeng lyang)

5 -17

Batmanddeller med frisk tomatsauce

5 -2

Langtidsstegte tomater



forrige    

næste