Dampede rosenkål med parmasan
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt : |
|
|
Den nederste del af stokken skæres af, og de yderste dækblade fjernes. Rosenkålene koges i ca. 5 minutter til de er møre, og tages derefter op af vandet.
Smørret smeltes i en pande, og rosenkål, parmesanost, basilikum, salt og peber vendes på panden. Serveres varme. |
|
Opskriften er vist 45957 gange,
og udskrevet 1224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-11-05 12:26:38 Det var en god idé med presset hvidløg i smørret, rosenkålene smagte rigtig godt! Mikkel Benn - 2009-11-28 17:43:49 Det er fint med 5 minutter, så kan du give dem 3-4 minutter på panden. Det er vigitigt de er sprøde, for ikke at smage fesne. Man kan evt. supplere med at presse hvidløg i smøret der stegen kålene. Og husk godt med salt :-) Annalise Pajhede - 2007-10-18 08:27:36 Lækkert som tilbehør tilbehør, men jeg vil nu koge rosenkålene lidt længere, de bliver ikke møre på 5 minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne