Vildtsuppeboller

Vildtsuppeboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.vildtkød afpudset for sener
1 spsk.hvedemel
1 æg
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kør vildtkødet gennem kødhakkeren. Rør det sejt med salt. Rør derefter æg så fløden i. Smag til med salt og peber. Lad farsen trække 30 minutter. Lav små boller ved hjælp af en teske. Pochér bollerne i letsaltet vand til de er faste. Tag dem op. Lun dem i lidt af pocheringsvandet i en gryde under låg når suppen skal serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 11647 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu