Champignon a la creme 04
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Champignonerne renses og skæres i skiver, hvorefter de svitses let uden at brune i en gryde med lidt margarine.
Tages op.
50 g. margarine opbages med mel. Piskefløde og fond fra champignonerne tilsættes, hvorefter blandingen koges op og tilsmages med salt og hvid peber. Champignonerne kommes tilbage i gryden. |
|
Opskriften er vist 44089 gange,
og udskrevet 840 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (40 stemmer) |
|
Kommentarer tokr - 2013-02-19 18:16:05 den virker lidt ubrugelig.. champinons ristes og tilsættes fløde og evt lidt fond. reduceres kraftigt og smages til med salt og peber evt lidt citronsaft.. smager godt på en rosti kartoffel.. fotografen - 2008-05-11 09:50:50 Undskyld , men det er ikke champignon a la creme, men mere en champignon sovs. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne