Rosenkål med safran
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt : Red : |
|
|
Blanchér rosenkålene 4 min. i letsaltet vand. Afdryp og skær i halve.
Bring bouillonen i kog og tilsæt krydderier. Tilsæt rosenkål og lad det småkoge 3 min. Opløs kartoffelmelet i koldt vand og vend det i rosenkålene til saucen bliver tykkere.
|
|
Opskriften er vist 11992 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-19 02:17:40 Meget dårlig opskrift! Jeg vil slet ikke prøve at lave den. (Gad vide om nogle har lagt den ind for at drille, - det må da være uspiseligt) Conny - 2011-01-10 00:52:00 Når man bruger kartoffelmel (til at jævne en grød), bliver det nærmest som om en grød man spiser og ikke særligt behageligt. Tilsæt i stedet lidt mælk, evt. fløde til kogepunktet, og drys med hvid saucejævner - fås overalt i butikkerne - og så smager den, husk salt og peber efter smag. Kartoffelmel må aldrig bruges til "sauce", det forhindrer smagen i at komme frem. Brug evt. mel+vand i en melryster (klumpefri), og lad det koge op til den har den rette konsistens, ellers tilsæt lidt mere fløde/mælk, hvis den bliver for tyk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne