Rosenkål med safran

Rosenkål med safran, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 ml.rosenkål
180 ml.hønsekødsbouillon
0.5 tsk.safran
0.25 tsk.Karry
1 dryshk. koriander
 salt
 peber
1 spsk.kartoffelmel
2 spsk.koldt vand
 
Opskrift:
Blanchér rosenkålene 4 min. i letsaltet vand. Afdryp og skær i halve. Bring bouillonen i kog og tilsæt krydderier. Tilsæt rosenkål og lad det småkoge 3 min. Opløs kartoffelmelet i koldt vand og vend det i rosenkålene til saucen bliver tykkere.





karakterer:
Opskriften er vist 11992 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-19 02:17:40
Meget dårlig opskrift! Jeg vil slet ikke prøve at lave den. (Gad vide om nogle har lagt den ind for at drille, - det må da være uspiseligt)

  -   2011-01-10 00:52:00
Når man bruger kartoffelmel (til at jævne en grød), bliver det nærmest som om en grød man spiser og ikke særligt behageligt. Tilsæt i stedet lidt mælk, evt. fløde til kogepunktet, og drys med hvid saucejævner - fås overalt i butikkerne - og så smager den, husk salt og peber efter smag. Kartoffelmel må aldrig bruges til "sauce", det forhindrer smagen i at komme frem. Brug evt. mel+vand i en melryster (klumpefri), og lad det koge op til den har den rette konsistens, ellers tilsæt lidt mere fløde/mælk, hvis den bliver for tyk.