Green Lentil Curry (Grønne linser i karry)

Green Lentil Curry (Grønne linser i karry), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne linser

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.grønne linser lægges i vand natten
1 ds.Sharwoods Tamatar Madras karry sauce
0.5 ds.vand
2 spsk.olie
1 løg - fint hakket
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Hæld vandet fra linserne og lad dem småkoge i over 30-45 min. i karrysaucen plus vand, til linserne har absorberet det meste af saucen. Svits løg og hvidløg gyldne. Rør løgene i linserne og server pyntet med løgringe.





karakterer:
Opskriften er vist 37177 gange,
og udskrevet 450 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-13 17:17:11
OBS ... Grønne og røde linser skal IKKE iblødsættes som bønner og kikærter. De skal bare koges, hvilket også står på poserne.

  -   2012-03-01 15:54:31
Sharwoods Tamatar Madras karry sauce...hvor køber man det? Vi har ikke nogle tyrkiske grønthandlere eller indiske specialbutikker i min by. Kan det evt. erstattes med noget andet?

  -   2010-03-04 16:52:59
OBS at linser skal stå i blød 12 timer før kogning, hvilket skal ske i nyt vand.

  -   2008-07-14 21:44:23
ds er forkortelse for dåse, så det må være meningen at man lige fylder halvt dåsen der har været karrysauce i, så får man også det hele med.

  -   2008-07-14 16:22:36
1/2 ds vand? Hvad er ds?

  -   2007-03-07 19:28:56
ja hvis du siger det . så prøver vi den .

  -   2005-01-01 01:01:01
super god til fremlæggelser i ´skolen!!