Green Lentil Curry (Grønne linser i karry)
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne linser Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Hæld vandet fra linserne og lad dem småkoge i over 30-45 min. i karrysaucen plus vand, til linserne har absorberet det meste af saucen. Svits løg og hvidløg gyldne. Rør løgene i linserne og server pyntet med løgringe.
|
|
Opskriften er vist 37239 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2013-08-13 17:17:11 OBS ... Grønne og røde linser skal IKKE iblødsættes som bønner og kikærter. De skal bare koges, hvilket også står på poserne. anonym - 2012-03-01 15:54:31 Sharwoods Tamatar Madras karry sauce...hvor køber man det? Vi har ikke nogle tyrkiske grønthandlere eller indiske specialbutikker i min by. Kan det evt. erstattes med noget andet? Trine - 2010-03-04 16:52:59 OBS at linser skal stå i blød 12 timer før kogning, hvilket skal ske i nyt vand. Per - 2008-07-14 21:44:23 ds er forkortelse for dåse, så det må være meningen at man lige fylder halvt dåsen der har været karrysauce i, så får man også det hele med. vand - 2008-07-14 16:22:36 1/2 ds vand? Hvad er ds? Cathrine - 2007-03-07 19:28:56 ja hvis du siger det . så prøver vi den . Amanda - 2005-01-01 01:01:01 super god til fremlæggelser i ´skolen!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne