Rosenkål med markchampignoner
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt : |
|
|
Snit rosenkålen i 2 mm. Skiver.
Riv gulerødderne fint på råkostjernet.
Skær markchampignonerne i 4 mm skiver eller del dem i kvarte.
Bland alt.
Servér med dressing med dild og citron.
|
|
Opskriften er vist 17632 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne