Beignets dej (frituredej)

Beignets dej (frituredej), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.hvedemel
3 spsk.olivenolie
 lidt salt
1 glaslunkent vand
 
 et par æggehvider
 lidt salt
 
 
Opskrift:
100 g hvedemel røres lind med 3 spsk olivenolie, lidt salt og et glas lunkent vand. Lad dejen trække.

Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt.

Vend æggehviden i dejen. Dejen kan krydres efter ønske med paprikapulver eller chilipulver eller hvad pulver der nu passer til det som skal dybsteges i den.





karakterer:
Opskriften er vist 67556 gange,
og udskrevet 1315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-13 00:27:08
bruger også beignet-dejen til friturestegt cherrytomater med diverse (lidt) stærke krydderier i, hvidløg, paprika, chili o.s.v. Prøv det. Dyp de "tørrede" hele cherrytomater (i køkkenrulle) og vend dem i dejen, og lynsteg dem i olie på panden. Det bliver en oplevelses "rig" middag.

  -   2005-01-01 01:01:01
der kan evt. røres 2 æggeblommer i, for både farve og smags skyld

  -   2005-01-01 01:01:01
god men ' bare den ikke er for tynd for så kan den ikke hænge fast på det man vil stege

  -   2005-01-01 01:01:01
hej har brugt denne opskrift flere gange, hvis man krydre den med forskellige krydderier er den suveræn. man kan blandt andet friture stege champignoner og zukini blomster det er fortrineligt. tak for opskriften

  -   2005-01-01 01:01:01
det var en stor succes