Beignets dej (frituredej)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
100 g hvedemel røres lind med 3 spsk olivenolie, lidt salt og et glas lunkent vand. Lad dejen trække.
Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt. Vend æggehviden i dejen. Dejen kan krydres efter ønske med paprikapulver eller chilipulver eller hvad pulver der nu passer til det som skal dybsteges i den. |
|
Opskriften er vist 67556 gange,
og udskrevet 1315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (42 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-08-13 00:27:08 bruger også beignet-dejen til friturestegt cherrytomater med diverse (lidt) stærke krydderier i, hvidløg, paprika, chili o.s.v. Prøv det. Dyp de "tørrede" hele cherrytomater (i køkkenrulle) og vend dem i dejen, og lynsteg dem i olie på panden. Det bliver en oplevelses "rig" middag. pædakokken - 2005-01-01 01:01:01 der kan evt. røres 2 æggeblommer i, for både farve og smags skyld tenna - 2005-01-01 01:01:01 god men ' bare den ikke er for tynd for så kan den ikke hænge fast på det man vil stege christina - 2005-01-01 01:01:01 hej har brugt denne opskrift flere gange, hvis man krydre den med forskellige krydderier er den suveræn. man kan blandt andet friture stege champignoner og zukini blomster det er fortrineligt. tak for opskriften elsebeth - 2005-01-01 01:01:01 det var en stor succes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne