Tomater fyldt med bulgur
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
|
|
2 dl. grov bulgur overhældes med 4 dl. kogende grønsagsbouillon og trækker ca. 15 minutter, hvorefter bulguren afkøles.
Rør i den et par gange undervejs.
Skær toppen af 8 store tomater, udhul dem og lad dem dryppe af på en rist. Bland 4 spsk. hakket persille, 1 spsk. hakket mynte, 4 spsk. rosiner og 4 spsk. grofthakkede cashewnødder eller mandler i bulguren. Tilsæt 2 spsk. citronsaft, 4 spsk. olie, salt og peber og fyld bulguren i tomaterne. |
|
Opskriften er vist 9684 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne