Ristede kastanier
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Indsendt : Red : |
|
|
Kastanjerne skal ridses hele vejen rundt og lægges i bradepanden i en varm ovn til skallen har løsnet sig. Kastanjerne pilles og ristes i smør på panden til de er smukt gyldne. Drysses med salt.
|
|
Opskriften er vist 25095 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Helen Hauberg - 2015-12-08 21:30:45 Kan kastanjerne fryses efter ristning i ovn og så smørristed inden brug? Ole Morville - 2014-10-21 15:22:52 Hvilken temperatur og ca. hvor længe tager det inden skallerne åbner sig. er det 10 min eller 1 time Bjørnar - 2012-10-24 00:05:24 I varmluftsovn 200 grader i 20 min. I alm. ovn 225 grader i 25-30 min. christian gylstorff - 2011-11-11 17:53:50 hvor er opskriften Helle - 2011-10-09 15:51:46 Det er fortræffeligt med portvin til kastanier -og husk at portvin skal drikkes af store glas! Per - 2010-10-17 19:21:56 De kastanier som gror i Danmark er for det meste hestekastanjer, og dem må du ikke spise. Der skulle gro enkelte ægte kastanjer herhjemme, men de er meget få, da vi bor for nordligt. Svend - 2010-10-15 14:59:44 hvordan kan man tage biterheden fra de kastanier, der gror her hjemme. Kan man eventuelt koge dem med et tilsætnings stof af en slags???????? mette - 2010-07-19 11:09:56 kastanjer skal koges!!! Mom - 2007-11-10 17:52:35 Man kan ikke bruge de kastanier som vokser her hjemme .De er ikke giftige men de er bitre , altså køber man dem hos en grønthandler fra okt. til ca. jan. Mom - 2007-11-01 17:41:11 Man klipper et kryds i toppen for ellers eksploderer de i ovnen , grov salt hældes i en bradepande ,sæt kastanierne i ,og i ovn på 200 gr. i 35 min . Mom - 2007-11-01 17:36:15 De skal da ha`35 min i ovnen Poul - 2007-09-28 15:52:36 "Ristede kastanier" er traditionelt i Bourgogne distriktet i Frankrig, og derfor er det naturligt at drikke Bourgognevin til de ristede kastanier Vibeke - 2007-03-11 19:05:55 kan man bruge kastanier, der er samlet i marts fra jorden eller skal det være friske kastanier fra efteråret? Inger-Lise - 2005-01-01 01:01:01 Glemmer fra år tik år, hvor varm ovnen skal vøære og hvor længe kastanierne skal ristes. Kaja - 2005-01-01 01:01:01 Man kan drikke en tør rødvin til, men ellers er en kold øl fortræffelig. Per - 2005-01-01 01:01:01 Hvilken vin drikker man til kastanier? Dorte - 2005-01-01 01:01:01 Man kan ridse et lille kryds i toppen. Varmen skal ca. lille på 200 grader Lene - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan ridses hele vejen rundt? lis - 2005-01-01 01:01:01 hvad servarer man det til sissel - 2005-01-01 01:01:01 er der nogle der er søde at skrive hvor varm ovnen skal være???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne