Semulje-Gnocchi
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Semulje Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
En ca 28x18x3 cm. bagepande eller bageform fores med bagepapir.
Kog mælken op med halvdelen af muskaten, salt og peber i en gryde.
Dæmp varmen og pisk efterhånden semuljemelet i.
Kog over svag varme 5-10 min. til grøden er jævn.
Tilsæt ægget og ½ dl. af parmesanen og rør rundt.
Fordel denne dej i bradepanden og lad den stivne i køleskabet i mindst 1 time.
Ovnen forvarmes til 180 grader. Udstik cirkler af semuljekage med en udstiksform på ca. 4 cm. i diameter. Læg gnocchi’erne i et smurt ovnfast fad. Hæld smeltet smør over gnocchi’erne og derefter fløde. Drys med resten af muskaten og mozzarellaen. Retten bages 20-25 min i ovnen til overfladen er gylden. Serveres med en salat. |
|
Opskriften er vist 15337 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne