Tomater Farserede med Ris
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
|
|
Træk stilkene af tomaterne.
Skær en hat af bunden af tomaterne og gem dem. Med en teske udhules tomaterne uden der kommer hul i tomatvæggen. Stil de udhulede tomater i et ildfast fad.
Det udskrabede fra tomaterne hakkes groft i en blender og blandes med ris, krydderurter, olie, salt og peber. Rør godt sammen. Prop fyldet i de udhulede tomater, der kan være noget fyld til overs. Kom hatten på. Dryp en lille smule olie over tomaterne og bag dem ved 180 i ca. 50 min. indtill tomaterne er brune og bløde.
|
|
Opskriften er vist 10072 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne i Nice,Frankrig - 2010-08-24 11:14:07 salt tomaterne først og stil den med hovedet nedad, så afgiver de ikke så meget vand (altså efter de er udskrabet), gem det udskrabede til at blande med fyldet. Knus hernedefra |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne