Paneret squash

Paneret squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Olivenolie eller smør til stegning.
1 stk.Squash (ca. 20 cm) eller 3-4 små
 
0.75 dl.hvedemel
 
2 tsk.revet ingefær (frisk), paprika eller karry
 havsalt
 
Opskrift:
Vask squashen. Skær den i tynde skiver (lidt mindre end ½ cm) på den lange eller korte del. Det er lettere og hurtigere at panere stykkerne, når de skæres på den lange del.

Vend skiverne i hvedemelsblandingen og steg dem gyldne til de er møre og sprøde.

Server hertil:
Kartoffelmos eller forskellige kogte grøntsager.

En rest paneret squash kan spises på brød med gulerods/æbleråkost eller med remoulade.

Tips:

Er det svært at få paneringen til at hænge ved, kan squash-skiverne vendes i sammenpisket æg med en anelse vand, før de vendes i hvedemelsblandingen.





karakterer:
Opskriften er vist 20589 gange,
og udskrevet 364 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-30 18:50:19
Superlækkert som tilbehør til kød

  -   2005-01-01 01:01:01
ret nemt og super lækker!