Linsebøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Skyl linserne under koldt vand og kog dem i 15 minutter i vand, der lige dækker (Linserne skal ikke lægges i blød). Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe godt af og svale. Bland dem i det hakkede kød sammen med hakket løg.
Form farsen til bøffer, som krydres med salt og peber. Steg dem på begge sider, til bøfferne er gennemstegte. Kog evt. panden af med lidt bouillon og jævn til sovs. Anret bøfferne med høvlet peberrod og hakket persille. Kogte kartofler eller blot lidt groft brød kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 18212 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer johannekaffekande - 2005-01-01 01:01:01 det kunne være rart med en vegetarisk udgave.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne