Bagte champignon
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløg og skalotteløg hakket fint, skinken hakkes groft. Rens champignonerne og skær stokkene fra. hak stokken fint og damp dem i smør. Hæld skalotteløg og hvidløg ved. Tilsæt rasp, salt, og friskkv ærnet peber samt den hakkede skinke tilsættes. Basilikumbladende fintsnittes og kommes i. Sæt champignonerne med åbningen opad i en gratinform og fyld med farsen. Citronsaft og olivenolie blandes og hældes over. Bag champignonerne i en forvarmet ovn på midterste rille ved 225 grader i ca. 20 min.
|
|
Opskriften er vist 67572 gange,
og udskrevet 974 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2010-06-11 14:58:43 Har prøvet opskriften. Fyldet smager skønt, men "skallen" bliver desværre blød og vandet. Er der nogen, der ved, hvordan det undgås? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne