Bagte champignon

Bagte champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 storechampignoner
1 spsk.smør
2 fedhvidløg
1 skalotteløg
100 g.kogt skinke
2 spsk.rasp
 salt
 peber
12 basilikumblade
0.5 citron saft heraf
6 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Hvidløg og skalotteløg hakket fint, skinken hakkes groft. Rens champignonerne og skær stokkene fra. hak stokken fint og damp dem i smør. Hæld skalotteløg og hvidløg ved. Tilsæt rasp, salt, og friskkv ærnet peber samt den hakkede skinke tilsættes. Basilikumbladende fintsnittes og kommes i. Sæt champignonerne med åbningen opad i en gratinform og fyld med farsen. Citronsaft og olivenolie blandes og hældes over. Bag champignonerne i en forvarmet ovn på midterste rille ved 225 grader i ca. 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 67572 gange,
og udskrevet 974 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-11 14:58:43
Har prøvet opskriften. Fyldet smager skønt, men "skallen" bliver desværre blød og vandet. Er der nogen, der ved, hvordan det undgås?