Champignion a la creme

Champignion a la creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
375 g.rensede champignon
½ lilleløg
1 dl.hvidvin
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 evt. lidt portvin
 
Opskrift:
Champignon renses og kvartes. Løg pilles, hakkes meget fint. Løg sauteres til de er blevet blanke, herefter tilsættes champignon, når væsken er kogt ud af champignonen, tilsættes hvidvin og dette reduceres til det halve. Der tilsættes piskefløde og dette reduceres til ønsket konsistens er nået. Tilsmages med salt og peber og evt. portvin. Servere man den til svinekoteletter kan man si lidt af stegefedtet i cremen.

Kan serveres som garniture til forskellige stykvis stegeretter. Svinekoteletter med stegte kartofler, dagens grøntsag og champignon ala creme.





karakterer:
Opskriften er vist 28002 gange,
og udskrevet 617 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-10 11:54:16
Det er altså prikken over i'et hvis man presser en halv citron i og giver den halv hvidvin og halv noilly prat. UHM! Personligt synes jeg at det skal være skivede brune markchampignons men det er jo en smagssag:) Bon Appetit!

  -   2009-01-03 17:12:33
det er en drøn god opskrift, men der må gerne komme en lille smule mere vidvin i ca ½ dl så er den fantastisk.