Champignion a la creme
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : |
|
|
Champignon renses og kvartes. Løg pilles, hakkes meget fint. Løg sauteres til de er blevet blanke, herefter tilsættes champignon, når væsken er kogt ud af champignonen, tilsættes hvidvin og dette reduceres til det halve. Der tilsættes piskefløde og dette reduceres til ønsket konsistens er nået. Tilsmages med salt og peber og evt. portvin. Servere man den til svinekoteletter kan man si lidt af stegefedtet i cremen.
Kan serveres som garniture til forskellige stykvis stegeretter. Svinekoteletter med stegte kartofler, dagens grøntsag og champignon ala creme. |
|
Opskriften er vist 28002 gange,
og udskrevet 617 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Niels - 2009-01-10 11:54:16 Det er altså prikken over i'et hvis man presser en halv citron i og giver den halv hvidvin og halv noilly prat. UHM! Personligt synes jeg at det skal være skivede brune markchampignons men det er jo en smagssag:) Bon Appetit! sandra og michael - 2009-01-03 17:12:33 det er en drøn god opskrift, men der må gerne komme en lille smule mere vidvin i ca ½ dl så er den fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne