Chilipasta gul (Klyang gaeng lyang)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Indsendt : Red : |
|
|
Skær citrongræs stilkene i tynde skiver
Skræl gurkemejeroden og hak den groft
Hak de to slags galangarod groft
Pil skallen af hvidløgene
Kom alle ingredienser på nær rejepastaen i morteren Stød pistlen i morteren til alle ingredienser er blevet helt finddelt og begynder at ligne en pasta Tilsæt rejepastaen og stød den godt sammen med de øvrige ingredienser Bliv ved så længe du orker. Det bliver kun bedre og bedre! Alternativt bland alle ingredienser sammen i en foodprocessor og lad den køre indtil massen er blevet pastaagtig. Tips: Det kan godt betale sig at lave en lidt større portion, hvis man ofte spiser thai mad, men man skal nok ikke opbevare det i køleskab i mere end 14 dages tid. |
|
Opskriften er vist 10800 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne