Sneppebrød
Hovedingrediens : Vadefugle - Sneppe Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Indmaden, hvoraf tarmene og galdeblæren er fjernede, hakkes meget fint sammen med sardeller.
Fedtstoffet blødgøres og røres derefter med alle ovenfor nævnte ingredienser.
Det sættes i vandbad og dampes under omrøringen i 5 minutter.
Franskbrødet skæres i skiver eller udstikkes i halvmåner og besmøres med den dampende masse.
Sneppebrød bages i 5 minutter i en varm ovn, inden det serveres med snepperne.
Tips: |
|
Opskriften er vist 16483 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne