Persillerod med champignon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod Indsendt : |
|
|
Rens persillerødderne og skær dem ud i stave på langs. Kog dem let ca. 8-10 min, hvorefter de tages op med hulske, vendes i pisket æg og dernæst rasp, hvorefter de brunes i smør på en pande.
Champignonerne renses, skives og svitses i det resterende smør på panden. Fløden tilsættes og der smages til med krydderi.
De stuvede champignon kommer over 30 persillerødderne ved serveringen.
|
|
Opskriften er vist 10240 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne