Smørdampede persillerødder med mere

Smørdampede persillerødder med mere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
2 spsk.friskpresset citronsaft
1.5 spsk.sukker
2 tsk.groft salt
 
400 g.persillerødder i stave
300 g.skorzonerrødder i 3 cm stykker
300 g.rødløg i både
2 spsk.timian, frisk
 
Opskrift:
Smørsauce:
Kom alle ingredienserne i en stor gryde og bring dem i kog. Tilsæt grønsagerne og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 4 min. Rør af og til. Tilsæt timianblade og smag til.

Grønsagerne kan varieres, se fx opskrifterne: Smørdampede rosenkål m.m. eller smørdampet hvidkål.

Alle tre variationer af smørdampede grønsager kan serveres til 500 g kød, fx kogt hamburgerryg, stegt medister eller frikadeller - og dertil mild sennep og 240 g rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 10532 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu