Braiseret rødkål

Braiseret rødkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.rødkål, fintsnittet
6 stk.enebær
 andefedt
2 dl.rødvin
2 faste pærer
1 spsk.honning
 Lidt svesker
 
Opskrift:
Rødkål krydres med knust enebær, salt og peber og sauteres mørt i andefedt og honning i en gryde under låg. Efter ca. 25 minutter fjernes låget og rødvin tilsættes og koges ind i kålen. Krydres med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 44426 gange,
og udskrevet 1078 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-20 08:17:21
Utrolig lækker rødkål, meget frisk til den ellers fede julemad

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor kommer svedsker og pærer ind?