Braiseret rødkål
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Rødkål krydres med knust enebær, salt og peber og sauteres mørt i andefedt og honning i en gryde under låg. Efter ca. 25 minutter fjernes låget og rødvin tilsættes og koges ind i kålen. Krydres med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 44466 gange,
og udskrevet 1078 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Annette - 2007-12-20 08:17:21 Utrolig lækker rødkål, meget frisk til den ellers fede julemad anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor kommer svedsker og pærer ind? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne