Surkål - sauerkraut, weinkraut
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : |
|
|
Gåse-, ande- eller svinefedt varmes i en gryde (husk – fedtet må ikke brunes, kun opvarmes).
200 g løg skæres i terninger og "vendes" i fedtet, løgene må heller ikke brunes, men forblive lyse. Enebær knuses, og tilsættes sammen med kommen og laurbærblad. Surkålen inkl. lage tilsættes sammen med hvidvin. Det hele vendes grundig og koges igennem. 1 stor kartoffel rives og tilsættes kålen. Kartoffelstivelse jævner kålen lidt. Til sidst tilsættes en brise sukker. Tips: Surkål kan i Danmark købes som helkonserves. |
|
Opskriften er vist 47448 gange,
og udskrevet 1065 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (59 stemmer) |
|
Kommentarer louise - 2016-12-07 16:16:16 Lagen må være den der er i dåsen med sukål, eller hvis den er hjemmelavet. Anna - 2011-08-01 08:27:56 Lagen må jo nødvendligvis være den væske som er ved kålen i dåsen joj - 2011-02-10 18:23:54 samme spørgsmål lagen hvad består den af, hvidvin?????? anonym - 2005-01-01 01:01:01 katoffelmos med flæsk br - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er lagen ? br - 2005-01-01 01:01:01 Der står ikke noget om hvidvin i ingredienslisten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne