Chilibønner
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kidneybønner Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med at lægge bønnerne i blød i mindst 8 timer i rigeligt vand.
Kog bønnerne møre i letsaltet vand tilsat lanrbærblad, ca. i time. Når de er møre tilsættes findiakket løg, hvidløg og chilipulver, spidskom men, salt og peber. Lad bønnerne simre, til løget er mørt, og de har konsistens som tyk grød. Bønnerne må gerne være så møre, at nogle af dem koger lidt ud og jævner væden. Serveres varme. |
|
Opskriften er vist 27881 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer sa - 2005-01-01 01:01:01 kruse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne