Stegte squash med svampe
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Rens squashene og skær dem i l cm tykke skiver på langs. Drys dem let med salt og lad dem trække i en times tid.
Skyl dem og tør dem godt. Vend skiverne i sammenpisket æg og rasp og steg dem lysebrune på begge sider i smør. Tag dem op og læg dem på en tallerken. Imens svitses de rensede, skiveskårne champignon, der hældes over squashene. Til sidst friskhakket persille. |
|
Opskriften er vist 18032 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne