Tomatfyldte tomater
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : |
|
|
Skær fire tomater I kvarter, kasser kernerne og hak frugtkødet fint. Sauter løg og hvidløg i olie og tilsæt tomatkød, oregano eller basilikum, salt og peber.
Lad det simre 5-10 minutter. Halver fire tomater og udhul dem. Fyld dem tomatfars, drys med rasp blandet med revet parmesan og gratiner dem i ovnen ved 220 grader i ca. fem minutter.
|
|
Opskriften er vist 13040 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne