Skirlie Dumplings
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Skotland Indsendt : |
|
|
Blend havregrynene let til en slags groft mel. Smelt tælle eller fedt i en meget varm gryde, skru ned for varmen og svits løgene gyldne. Rør havremelet i og steg massen under stadig omrøring i 6-7 min. Smag til med salt og peber.
Presses sammen og rulles til små boller, der spises i suppen. Skirlie egner sig også fint som fyld i en rullesteg, men der smelter man blot fedtet og rører det sammen med løg og havregryn, stegningen udelades. |
|
Opskriften er vist 14478 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne