Glasserede æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Sukker, vand og eddike koges til massen bliver gylden i kanten. Æblerne (med stilk og blomst) sættes på pinde og vendes i karamelmassen. Sættes til afdrypning på papir.
Man kan også glasere: Vindruer med stilk, kirsebær, appelsinbåde (uden "punktering"), hasselnødder, valnødder. |
|
Opskriften er vist 17769 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2010-11-23 19:06:49 håber de er gode anonym - 2009-11-26 09:08:22 Lidt irreterende at der intet billede er :( Man må bare prøve sig frem. Anden gang er de virkelige gode :) helle - 2007-11-08 09:01:28 de smager godt alle skulle tag at prøve dem anonym - 2007-08-10 00:16:04 Rød eller grøn frugtfarve giver kulør. Kokos eller hakke hasselnødder på toppen er lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne