Æbler og svesker i hyldebærsaft
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne og udstik kernehusene. Skær æblerne i centimetertykke ringe.
Bring 2 dl hyldebærsaft i kog med halvdelen af citronsaften. Læg æbleringene i, lad saften koge op og tag gryden fra varmen. Lad æblerne køle af og trække i saften.
Bring 1 dl hyldebærsaft i kog med resten af citronsaften. Læg sveskerne i, giv også dem et opkog og lad dem køle af og trække i lagen indtil servering.
Serveres til dyrevildt.
|
|
Opskriften er vist 9317 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne