Æbler og svesker i hyldebærsaft

Æbler og svesker i hyldebærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 storesyrlige æbler
3 dl.stærk hyldebærsaft
1 citron saft heraf
250 g.store, stenfri svesker
 
Opskrift:
Skræl æblerne og udstik kernehusene. Skær æblerne i centimetertykke ringe. Bring 2 dl hyldebærsaft i kog med halvdelen af citronsaften. Læg æbleringene i, lad saften koge op og tag gryden fra varmen. Lad æblerne køle af og trække i saften. Bring 1 dl hyldebærsaft i kog med resten af citronsaften. Læg sveskerne i, giv også dem et opkog og lad dem køle af og trække i lagen indtil servering. Serveres til dyrevildt.





karakterer:
Opskriften er vist 9362 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu