Sennepsglaseret Glaskål
Hovedingrediens : Kål - Knudekål - Glaskål Indsendt : |
|
|
½ Glaskål snittes meget fint. 2 spiseskefuld brun farin smeltes med 1 teskefuld smør i en gryde. Glaskålen tilsættes og der røres rundt indtil det er mørt. Vær opmærksom på at kålen ikke brændes.
Kålen smages til med sennep, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 24045 gange,
og udskrevet 711 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer simone - 2005-01-01 01:01:01 jeg syntes den er for sød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne