Ostefarserede squashblomster

Ostefarserede squashblomster, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Squashblomster

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.Ricotta, friskost
60 g.mozzarella, fintrevet
2 spsk.purløg, klippet
12 squashblomster
40 g.hvedemel
 
 Dej:
120 g.hvedemel
1 æg, let sammenpisket
1.33 dl.koldt vand
 olie til stegning
 
 Sauce:
1 spsk.olivenolie
1 lilleløg, finthakket
1 fedhvidløg, presset
425 g.flåede tomater fra dåse
0.5 tsk.tørret oregano
 
Opskrift:
Bland ricotta, mozzarella og purløg i en lille skål.

Luk ganske forsigtigt squashblomsterne op. Fjern støvdragerne og put osten ind i blomsterne med en lille ske. Blomsterne lukkes forsigtigt igen, og enderne snoes let til. Blomsterne vendes i mel. Overskydende mel rystes forsigtigt af.

Dej:
Melet lægges i en mellemstor skål, lev en lille fordybning i midten. Æg og vand hældes heri, og væsken piskes sammen med melet. Pisk til dejen er helt fri for klumper.

Olien opvarmes i en stor gryde. Med en tang dyppes hver enkelt blomst først i dejen. Dernæst dybsteges den i olie til den er gylden. De færdige blomster læges på fedtsugende papir. Squashblomsterne serveres med tomatsaucen.

Tomatsauce:
Olie i en lille gryde. Løget sauteres ved midelvarme i 3 minutter. Tomater og oregano hældes i under omrøring. Saucen bringes i kog og simrer i ca 10 minutter.

Serveres meget varm.

Tips:

Små squashblomster sider ofte sammen med en lillebitte squash. Store squashblomster kan enkelte gange købes for sig.





karakterer:
Opskriften er vist 11090 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu