Ostefarserede squashblomster
Hovedingrediens : Grøntsager - Squashblomster Indsendt : Red : |
|
|
Bland ricotta, mozzarella og purløg i en lille skål.
Luk ganske forsigtigt squashblomsterne op. Fjern støvdragerne og put osten ind i blomsterne med en lille ske. Blomsterne lukkes forsigtigt igen, og enderne snoes let til. Blomsterne vendes i mel. Overskydende mel rystes forsigtigt af. Dej: Melet lægges i en mellemstor skål, lev en lille fordybning i midten. Æg og vand hældes heri, og væsken piskes sammen med melet. Pisk til dejen er helt fri for klumper. Olien opvarmes i en stor gryde. Med en tang dyppes hver enkelt blomst først i dejen. Dernæst dybsteges den i olie til den er gylden. De færdige blomster læges på fedtsugende papir. Squashblomsterne serveres med tomatsaucen. Tomatsauce: Olie i en lille gryde. Løget sauteres ved midelvarme i 3 minutter. Tomater og oregano hældes i under omrøring. Saucen bringes i kog og simrer i ca 10 minutter. Serveres meget varm. Tips: Små squashblomster sider ofte sammen med en lillebitte squash. Store squashblomster kan enkelte gange købes for sig. |
|
Opskriften er vist 11090 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne