Hvidkålsposer fyldt med kastanier og grønsagsterninger
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
200g Kastanjer
gulerødder, rodepersille, løg skæres i små terninger
timian, salt, pepper
kastanjer ridses på spidsen med et kryds, lægges på salt og ristes i oven på 180 grad omkring
30 minut. Skaller og hul fjernes. Sauteres grønsager i olie sammen med salt, peber og timian,
tilsættes kastanjer og smages til.
Fyldes i en til to hvilskålblade, tag siden op og drej forsigtig til posen er fast lukket. Bindes med
Porresnor. Tilsæt lid vand eller bouillon og braiseres i 45 minut i oven. Første 1/2 time lukket
Med stanniol.
|
|
Opskriften er vist 11070 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne