Hvidkålsposer fyldt med kastanier og grønsagsterninger

Hvidkålsposer fyldt med kastanier og grønsagsterninger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Kastanjer
 gulerødder
 rodepersille
 løg
 timian
 salt
 pepper
 hvilskålblade
 
Opskrift:
200g Kastanjer gulerødder, rodepersille, løg skæres i små terninger timian, salt, pepper kastanjer ridses på spidsen med et kryds, lægges på salt og ristes i oven på 180 grad omkring 30 minut. Skaller og hul fjernes. Sauteres grønsager i olie sammen med salt, peber og timian, tilsættes kastanjer og smages til. Fyldes i en til to hvilskålblade, tag siden op og drej forsigtig til posen er fast lukket. Bindes med Porresnor. Tilsæt lid vand eller bouillon og braiseres i 45 minut i oven. Første 1/2 time lukket Med stanniol.





karakterer:
Opskriften er vist 11070 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu