Champignon a la creme i filodej
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Champignonerne renses og skæres i skiver, hvorefter de svitses let uden at brune i en gryde med lidt margarine.
Tages op.
50 g. margarine opbages med mel. Piskefløde og fond fra champignonerne tilsættes, hvorefter blandingen koges op og tilsmages med salt og hvid peber. Champignonerne kommes tilbage i gryden. En skefuld kommes på lidt filodej, der drysses med lidt hakket forårsløg, ”Posen” lukkes sammen og bages i ovn ved ca. 175 grader i 5-10 minutter |
|
Opskriften er vist 22838 gange,
og udskrevet 474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Joy - 2005-01-01 01:01:01 Nej hvor lyder det lækkert, det må jeg prøve en dag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne