Champignon a la creme i filodej

Champignon a la creme i filodej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.33 pk.filodej
3 stilkeforårsløg
 
300 g.champignon
70 g.margarine
2 dl.piskefløde
 mel
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Champignonerne renses og skæres i skiver, hvorefter de svitses let uden at brune i en gryde med lidt margarine. Tages op.

50 g. margarine opbages med mel. Piskefløde og fond fra champignonerne tilsættes, hvorefter blandingen koges op og tilsmages med salt og hvid peber. Champignonerne kommes tilbage i gryden.

En skefuld kommes på lidt filodej, der drysses med lidt hakket forårsløg, ”Posen” lukkes sammen og bages i ovn ved ca. 175 grader i 5-10 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 22838 gange,
og udskrevet 474 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Nej hvor lyder det lækkert, det må jeg prøve en dag.