Gratineret muslinger
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Kilde : Ecco Seafood Indsendt : |
|
|
Pisk ægget hvidt med vandet. I en anden skål blandes rasp og persille. Dyp muslingerne i æg, derefter i rasp og dryp dem med smeltet smør. Drys med hakket bacon. Lægges på bagepapir og bag ved høj varme i 3-4 minutter til de er brune
|
|
Opskriften er vist 11953 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne