Indbagte løgringe

Indbagte løgringe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Løg i skiver
 
125 g.hvedemel
0.25 æg
1 dl.øl
0.5 dl.lunkent vand
0.25 dl.olie
 salt
 sukker
1 æggehvide, pisket
 
Opskrift:
Mel, æg, øl, vand, olie, samt salt og sukker piskes sammen til en glat dej. Hviler 1 time, hvorefter den stiftpiskede æggehvide vendes i. Dejen skal straks anvendes når de piskede hvider er blevet tilsat.

Løgene dyppes i dejen og steges i gryde med olie til de er gyldne.

Tips:

kan også bruges til mange andre ting, bla. champignon.





karakterer:
Opskriften er vist 67778 gange,
og udskrevet 1434 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-07-07 08:21:24
Man slår et æg ud og rører det sammen og tager så kun 1/4 af det

  -   2020-07-06 17:25:20
hvordan bruger man 1/4 af et æg? det kan da ikke lade sig gøre :)

  -   2018-09-06 06:22:50
Kan de fryses

  -   2014-11-01 09:40:01
hvordan bruger man 1/4 af et æg? det kan da ikke lade sig gøre :)

  -   2013-07-15 17:42:21
kan man brug andet end olie til at stege dem i, så de bliver mere fedtfattige?

  -   2012-05-07 22:06:45
Hvor meget salt og sukker?

  -   2011-04-10 20:18:01
øl kan evt erstattes af danskvand. kulsyren er en vigtig ingrediens da det gir en let og sprød dej

  -   2005-01-01 01:01:01
kan øl undlades???

  -   2005-01-01 01:01:01
Brug evt. majsmel..