Indbagte løgringe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Mel, æg, øl, vand, olie, samt salt og sukker piskes sammen til en glat dej. Hviler 1 time, hvorefter den stiftpiskede æggehvide vendes i. Dejen skal straks anvendes når de piskede hvider er blevet tilsat.
Løgene dyppes i dejen og steges i gryde med olie til de er gyldne. Tips: kan også bruges til mange andre ting, bla. champignon. |
|
Opskriften er vist 67778 gange,
og udskrevet 1434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-07-07 08:21:24 Man slår et æg ud og rører det sammen og tager så kun 1/4 af det lars - 2020-07-06 17:25:20 hvordan bruger man 1/4 af et æg? det kan da ikke lade sig gøre :) anonym - 2018-09-06 06:22:50 Kan de fryses lars - 2014-11-01 09:40:01 hvordan bruger man 1/4 af et æg? det kan da ikke lade sig gøre :) Ivena - 2013-07-15 17:42:21 kan man brug andet end olie til at stege dem i, så de bliver mere fedtfattige? svane8930 - 2012-05-07 22:06:45 Hvor meget salt og sukker? anonym - 2011-04-10 20:18:01 øl kan evt erstattes af danskvand. kulsyren er en vigtig ingrediens da det gir en let og sprød dej diana - 2005-01-01 01:01:01 kan øl undlades??? Brian M - 2005-01-01 01:01:01 Brug evt. majsmel.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne