Stuvede porrer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne renses, skæres i skiver og koges, ca. 20 minutter.
Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i porrerne og rør til den er opløst. Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over. |
|
Opskriften er vist 47577 gange,
og udskrevet 696 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-02-12 19:02:50 Vi spiser altid stuvet porrer uden kartofler, som et måltid, med karbonader eller medister pølse, hammer lækkert Frida Larsen Per Mortensen - 2017-10-09 10:24:58 Smager godt til kødboller og så med franskbrød el. lign. til anonym - 2008-09-14 15:15:02 smager rigtig godt.. især med frikadeller og kartofler. kan også spises med fx karbonader. Sulle - 2005-01-01 01:01:01 Hvad kan man spise til?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne