Stuvede porrer

Stuvede porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.porrer
3 dl.vand
0.75 tsk.salt
15 g.blødgjort smør eller margarine
20 g.mel
 hakket persille
 
Opskrift:
Porrerne renses, skæres i skiver og koges, ca. 20 minutter.

Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i porrerne og rør til den er opløst.

Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over.





karakterer:
Opskriften er vist 47577 gange,
og udskrevet 696 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-02-12 19:02:50
Vi spiser altid stuvet porrer uden kartofler, som et måltid, med karbonader eller medister pølse, hammer lækkert Frida Larsen

  -   2017-10-09 10:24:58
Smager godt til kødboller og så med franskbrød el. lign. til

  -   2008-09-14 15:15:02
smager rigtig godt.. især med frikadeller og kartofler. kan også spises med fx karbonader.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad kan man spise til??