Rosenkål med druer og mandler
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt : Red : |
|
|
Befri rosenkålene for de yderste blade og det nederste af stokken. Snit et kryds i stokken, så bliver den mør samtidig med bladene. Skyl rosenkålen og kog den i ca. 5 min. i letsaltet vand, tag den op og lad den dryppe godt af.
Skyl og flæk druerne og fjern kernerne.
Skold og smut mandlerne og rist dem et øjeblik i en anelse fedtstof.
Smelt resten af fedtstoffet, tilsæt 2 spsk vand og lad rosenkålene dampe færdige heri i yderligere 5 min. Krydr med salt og peber, tilsæt druerne og varm dem igennem under omrøring. Drys mandlerne over og server.
Passer til and, gås, vildt og steg og røget svinekød.
|
|
Opskriften er vist 25750 gange,
og udskrevet 912 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Lækkert tilbehør til en kalvesteg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne