Rosenkål med druer og mandler

Rosenkål med druer og mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.rosenkål
200 g.grønne druer
100 g.mandler
50 g.smør/margarine
 salt
 peber
Opskrift:
Befri rosenkålene for de yderste blade og det nederste af stokken. Snit et kryds i stokken, så bliver den mør samtidig med bladene. Skyl rosenkålen og kog den i ca. 5 min. i letsaltet vand, tag den op og lad den dryppe godt af. Skyl og flæk druerne og fjern kernerne. Skold og smut mandlerne og rist dem et øjeblik i en anelse fedtstof. Smelt resten af fedtstoffet, tilsæt 2 spsk vand og lad rosenkålene dampe færdige heri i yderligere 5 min. Krydr med salt og peber, tilsæt druerne og varm dem igennem under omrøring. Drys mandlerne over og server. Passer til and, gås, vildt og steg og røget svinekød.





karakterer:
Opskriften er vist 25750 gange,
og udskrevet 912 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Lækkert tilbehør til en kalvesteg