Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Tema
Udvidet søgning
Madplaner
Teknik
Brugerservice
Grundopskrifter med lavt indhold af nikkel
Sorter efter billede
-
Sorter Alfabetisk
-
Sorter efter karakter
-
Sorter efter Stemmer
Karakter
-
Stemmer
4
-
31
Hjemmelavet friskost
4.3
-
66
Hvide asparges kogetid og skrælning
5
-
1
Lys oksekødsfond
4.6
-
8
Klargøring af oksetyndstegsfilet
2.6
-
39
Kogning af Couscous
4
-
1
Brun svinefond
4.5
-
8
Brun oksefond
4.2
-
142
Kogetid for hamburgerryg
4.3
-
38
Frysning af rabarber
3.6
-
35
Kogning af jomfruhummerhaler
4
-
21
Kogning af tigerrejer
2.7
-
61
Koge pølser
3.7
-
8
Frysning af kirsebær
4
-
1
Hvid sildelage - Eddikelage
4.4
-
32
Polenta (Grundopskrift)
3.2
-
20
Fiskefars
1.3
-
12
Græskarpure
4
-
58
Kogning af hummer
1
-
1
Partering af and
4
-
1
Hjemmelavet rygeost (Røgeost)
4.3
-
82
Beignetdej
3.2
-
6
Kogning af pillekartofler
3.5
-
63
Smilende æg
2.6
-
493
Hårdkogt æg - Kogte æg
4.2
-
61
Æblekagerasp
4
-
45
Kogning af løse ris
4.4
-
107
Kogning af blomkål
2
-
3
Hønsebouillon - Hønsefond
5
-
2
Hjemmelavet mayonnaise
3.5
-
27
Kogning af hummerhaler
4
-
1
Marcipanmasse - ikke sød
5
-
1
Søndags gryde
5
-
7
Norsk fars
5
-
3
Michaela og Kajas pastasalat
4
-
1
Grønsagslasagne 03
2.5
-
18
Slankekur på 7 dage(tab 10-17 pund)
2.6
-
6
Fedtforbrændingskuren
3.4
-
14
Bananchips - Banan chips
4.3
-
8
Sprængt oksespidsbryst (Sprængning)
3
-
1
Rå Marcipan
2
-
4
Lage til rejer
4
-
1
Havremælk
4.8
-
2
Dyrkning af bønnespire
4
-
1
Udbening af due
4
-
1
Mandelskum (mælkefri flødeskum)
4
-
1
Sojayoghurt
4
-
1
Cashewnøddemælk
3.5
-
1
Hjemmelavet sojamælk
4
-
1
Solsikke-sesammælk
4
-
1
Kokosmælk
3
-
2
Kartoffelmælk
4.4
-
7
Hjemmelavet hamburgerryg
4.3
-
6
Beignetdej 02
4
-
1
Kærnemælksbutterdej
4
-
1
lasagne plader med spinat
3.2
-
3
Gravad laks 02
1
-
19
Grødrismasse (Æggeerstatning)
4.2
-
3
Hjemmetørrede tomater
4.5
-
50
Tørrede æbleringe
2.8
-
3
Nokedli (dumplings)
1.9
-
4
Kogt squashmos
4.2
-
3
Tilberedning af spaghettisquash
2.5
-
20
Saltning af stegeflæsk
4.1
-
36
Varmrøgning af Ål
3
-
2
Dybfrysning af spaghettisquash
3.4
-
9
Dybfrysning af squash
2.5
-
3
Grundopskrift på squashblanding til frysning
1.8
-
3
Provencekrydderi
4.5
-
2
Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost
4.3
-
2
Kandiserede martsvioler
1.5
-
4
Hjemmelavet fuldkornspasta
4.5
-
2
Purløgsost
4.5
-
2
Hjemmelavet rejeost
3.4
-
9
Knapost
4.6
-
14
Kolesterolfattig pasta
2.4
-
152
Surstrømning
3.4
-
16
Modning af fasan
4.4
-
11
Old English Mince for Pies and Tarts
3
-
12
Klargøring af anden
3.3
-
6
Rensning og flåning af stenbider
4.1
-
56
Kogning af skinke
4
-
1
Tørring af modne tomater
4.6
-
5
Tørrede figner
3.5
-
3
Dybfrysning af figner
3.4
-
7
Tørring af figner
3.2
-
5
Dybfrysning af modne tomater
4.1
-
14
Melboller 02
2.5
-
2
Grundopskrift på frisk pasta Fettuccini
4.8
-
5
Kogning af laks
4.5
-
4
Tørrede blommer
4
-
1
Hjemmelavet fiskeboullion/fond
1
-
1
Hjemmelavet glutenfri pasta
2.7
-
37
Grundopskrift på sort pasta med blæksprutteblæk
4.3
-
2
Polenta (Majspolenta)
1
-
69
Hjemmelavet karry
3.3
-
6
Selvhævende mel
3.8
-
5
Kogning af høne
5
-
1
Makronmasse med marcipan
4.1
-
5
Sagomasse (Æg erstatninger)
4
-
8
Hjemmelavet sour mix
næste
Nikkelallergi hovedmenu
Her finder du opskrifter lavt og mellem nikkelindhold og andre nyttige oplysninger omkring nikkelallergi.