Hjemmelavet glutenfri pasta
Hovedingrediens : Mel - Rismel Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : |
|
|
Mel og æg hældes i en røremaskine.
Røres grundigt i 5 minutter.
Smør olie på bordet så pastaen ikke klistre. Pastaen rulles ur med en kagerulle. Skæres i ønsket facon med en skarp kniv eller klejnespore. Pastaen koges i letsaltet vand til det er al dente. |
|
Opskriften er vist 17669 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne