Hjemmelavet sojamælk
Indsendt : |
|
|
Lad ½ l. vand koge op, tilsæt 100 g. sojabønner og kog dem i 1 minut.
Tag gryden af varmen, dæk den til og lad bønnerne stå i blød natten over.
Sigt bønnerne og skyl dem godt. Kom 1 kopfuld bønner i blenderen, tilsæt ½ l. varmt vand og purer det, til det er jævnt. Hæld indholdet igennem et rent viskestykke eller et stykke ostelærred og pres væden fra, den tiloversblevne masse kan bruges i forskellige retter. Gentag processen til alle bønnerne er brugt. Lad sojamælken simre over lavest mulige varme i 15-20 minutter. Afkøles og opbevares i køleskab. Mælken kan også tilsættes ren vanilleessens eller sødestof. |
|
Opskriften er vist 9279 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne