Klargøring af oksetyndstegsfilet
Hovedingrediens : Oksekød - Tyndstegsfilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens undersiden af oksetyndstegsfileten for småsener.
På siden af fileten kan side lidt ukorrent kød som skæres af.
Fedtkanten løftes næsten af, den må ikke løftes helt af. Dette gøres uden kniv. Nu er senen blevet synlig og denne skæres af med en skarp kniv. Fedtkanten lægges tilbage og ridses med en skarp kniv. |
|
Opskriften er vist 62712 gange,
og udskrevet 794 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne