Dybfrysning af modne tomater

Dybfrysning af modne tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandKilde : Voms madleksikon

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 tomater
 vand
 
Opskrift:
Tomaterne skoldes, flås og skæres i kvarte og kan fryses uden blanchering.





karakterer:
Opskriften er vist 17172 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-24 10:12:22
Kan fryses hele med skindet på. Ved optøning lægges de i varmt vand et øjeblik og er så nemme at fjerne skindet på.