Dybfrysning af modne tomater
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Kilde : Voms madleksikon Indsendt : Red : |
|
|
Tomaterne skoldes, flås og skæres i kvarte og kan fryses uden blanchering.
|
|
Opskriften er vist 17172 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer elmo - 2013-09-24 10:12:22 Kan fryses hele med skindet på. Ved optøning lægges de i varmt vand et øjeblik og er så nemme at fjerne skindet på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne