Ramsløgsmayo

Ramsløgsmayo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Ramsløgsmayo, billede 4 Ramsløgsmayo, billede 1 Ramsløgsmayo, billede 2 Ramsløgsmayo, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.ramsløg (Bladene)
4 dlolie
 
2 æggeblomme, past.
 salt
 peber, hvid
 
 Syre:
 citronsaft
 vineddike
 bearnaiseessens
 
Opskrift:
Ramsløgene renses og skylles grundigt. Tørres i et rent klæde/viskestykke.

Ramsløg og olie blendes grundigt sammen.

Pisk æggeblomme hvid. HUSK !!! Ægget må ikke være koldt.

Pisk derefter olie i, en lille smule af gangen, i starten nogle dråber og efterhånden lidt mere af gangen. Man kan regulere konsistensen undervejs med syre og vand.

Når man har den ønskede mængde mayonnaise, smages til med salt og hvid peber og vineddike, citronsaft eller bearnaiseessens

Tips:

Hjemmelavet mayonnaise kan holde sig 3 - 4 dage i køleskabet.






karakterer:
Opskriften er vist 384 gange,
og udskrevet 2 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu