Ramsløgsmayo
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ramsløgene renses og skylles grundigt. Tørres i et rent klæde/viskestykke.
Ramsløg og olie blendes grundigt sammen. Pisk æggeblomme hvid. HUSK !!! Ægget må ikke være koldt. Pisk derefter olie i, en lille smule af gangen, i starten nogle dråber og efterhånden lidt mere af gangen. Man kan regulere konsistensen undervejs med syre og vand. Når man har den ønskede mængde mayonnaise, smages til med salt og hvid peber og vineddike, citronsaft eller bearnaiseessens Tips: Hjemmelavet mayonnaise kan holde sig 3 - 4 dage i køleskabet. |
|
|
Opskriften er vist 384 gange,
og udskrevet 2 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne