Beignetdej 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Frustang Indsendt : Red : |
|
|
Melet sigtes med bagepulveret og piskes til en jævning med 2 dl mælk, æggeblommer, salt og citronsaft. Hviderne piskes og vendes forsigtigt i dejen.
Kød, fisk, grønsager eller frugt vendes i dejen og koges gyldne og sprøde i varmt fedtstof. |
|
Opskriften er vist 24269 gange,
og udskrevet 682 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-05-26 23:12:58 super til alt friture. Kog eks. kyllingestykker, dyp dem i dejen og på frituren, husk flere krydderier i dejen, eller mariner kyllingestykkerne først - næsten som "kentucki-måger", som man bare selv skal hente. Det er utrolig nemt. Superplus til denne dej, som også sagtens kan bruges til andre ting - æbler - rejer -en middagsrest o.s.v. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne