Hjemmelavet rejeost

Hjemmelavet rejeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Oste

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 dl.letmælksyoghurt naturel
1-2 tsk.reven parmesanost
1 nippaprika
 evt.lidt salt
100 g.pillede rejer
 
 Pynt:
 dild
 
Opskrift:
Hæld yoghurten i et kaffefilter eller i en si med et klæde og lad den dræne helt fri for væde. Dette tager lang tid – evt. natten over. Smag massen til med parmesanost, paprika og evt. lidt salt. Hak halvdelen af rejerne ganske fint og resten lidt grovere og rør dem i ostemassen. Rejeosten opbevares koldt. Smøres på knækbrød eller ristet brød og pyntes med en dildkvist.





karakterer:
Opskriften er vist 17450 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-28 17:26:54
skal det dræne i køkken el køleskab temp

  -   2014-01-30 02:47:31
skal det dræne i køleskab,eller køkkentemp